WILLHELM RAISING

WILLHELM RAISING
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΩΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ. oi πιο πολοί άνθρωποι έχουν τόσο μεγάλη ΑΝΑΓΚΗ ΝΑΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΩΣΤΕ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΕ ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ .ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ [[ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ]].ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΟΠΕΝΑΟΥΕΡ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ[ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΡΛΩ ΠΟΝΤΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΝ . ΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ-ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΜΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΩΤΕΡΟΥΣ.

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΠΑΡΕΓΧΥΜΑΤΑ

ΘΑΥΜΑΣΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠ0ΥΛΟΥ=
[[ΕΙΔΕΣ , ΤΟ Φ.Π.Α ΤΟΥ ΒΙΑΓΚΡΑ ΑΝΕΒΗΛΕ ΣΤΑ ΥΨΗ!]]
[[ΕΕΕΕ! ΒΙΑΓΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ,ΟΧΙ ΑΣΤΕΙΑ]]

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ

ΕΚ ΨΩΛΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟ ΟΛΟΙΣ

ΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ.ΠΙΑΣΕ,ΠΙΑΣΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΤΣΙΑΣΕΙΣ

ΜΙΑ ΦΩΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΛΙΑ

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ

ΤΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΗΔΗΜΑ

ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ=[[ΣΗΚΩ ΡΕ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΡΑΣ]]

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ-[[ΕΠΙΣΛΕΨΗ ΣΤΟ ΠΕΡ ΛΑΣΕΖ]]
[ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ=((ΠΡΑΒΔΑ ΛΑΛΕΟΥΣΑ))]
........
και τέλος μας έδειξε τον τάφο ενός ανθρώπου που έζησε αρχές 19ου αιώνα και που σκοτώθηκε από μονομαχία της οποίας τα κίνητρα ήταν ερωτικά.
- Κατά διαβολικό τρόπο αμέσως μετά το θάνατο του έπαθε στύση η οποία κράτησε συνεχώς για δύο μέρες (και τα αίτιά της ήταν ανεξήγητα – σίγουρα θα σχετίζονταν με κάποιας ενέργειας κύματα που εξέπεμπε ο οργανισμός του εκ των έσω ή κάτι τέτοιο). Επάνω στο συμπαγή τον τάφο έχουν φτιάξει το άγαλμά του και ο άνθρωπος αυτός έχει πια γίνει σύμβολο των στείρων και ανίκανων ανθρώπων (κάτι σχετικό με το άγαλμα του αγριογούρουνου στη Φλωρεντία ή το άγαλμα της  τζουλιέτας στη Βερόνα) οι οποίοι πηγαίνουν και πιάνουν το πέος του αγάλματος αυτού που βρίσκεται πάνω στον τάφο του (σε οριζόντια στάση) πιστεύοντας ότι αυτό θα τους φέρει γούρι και θα μπορέσουν τελικά να τεκνοποιήσουν. Από τα πολλά πιασίματα το σημείο του πέους ήταν καταγυαλισμένο εν’ αντιθέσει με το υπόλοιπο μπρούτζινο άγαλμα που είναι οξειδωμένο και πρασινωπό...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου